MENIU

Un părinte a şase copii a renovat din propriii săi bani patru saloane de spital

<p>Un părinte a şase copii a renovat din propriii săi bani patru saloane de spital</p>

Autorităţile ridică deseori din umeri atunci când vine vorba despre condiţiile din spitalele din România. A fost nevoie de un bun samaritean pentru ca saloanele Spitalului de Pediatrie, din Piteşti, să arate decent. Bărbatul, tatăl a şase copii, a renovat din banii lui patru camere de spital.

Saloanele Spitalului de Pediatrie din Piteşti au fost complet renovate, iar gestul bărbatului care a refuzat să îşi dezvăluie identitatea a surprins cadrele medicale. Omul a avut grijă ca încăperile să aibă de la uşi şi geamuri termopan până la draperii, lenjerii noi şi jucării.

"A zis: 'domnu' doctor, vreau să fac bine ca să mă simt eu bine şi să îmi meargă bine anul acesta'. Bun, perfect, am început să facem o rezervă. Până la urmă, a făcut patru rezerve, ca rezerve de lux, deosebit de frumoase", a declarat medicul șef de secţie al Spitalului de Pediatrie, Gheorghe Vasilescu. 

Saloanele sunt apreciate de toţi cei care calcă pragul spitalului, indiferent dacă sunt medici, asistente, părinţi sau copii.



În cele patru saloane totul a fost ales special pentru ca micutii să se simtă ca acasă sau ca la spitalele private. Pentru gestul său, bărbatul nu a dorit nicio recompensă. Un simplu mulţumesc a fost suficient. El a promis că la sfârşitul anului va mai renova, în funcţie de posibilităţi, alte saloane.

Gestul său nu a rămas fără ecou. O mămică a promis că va aduce câteva televizoare în saloane pentru ca suferinţa copiilor să fie îndulcită cu desene animate.

Mai multe articole despre:
copii salon bani jucării renovare SPITAL DE PEDIATRIE