MENIU

Un nou scandal sexual zguduie învățământul. Profesor de la Colegiul „Sfantul Sava”, reținut pentru violarea unui elev

Școala nu mai reprezintă un mediu sigur pentru minori. Foto/Inquam

Un profesor de la prestigiosul Colegiu Sfântu Sava din București, a fost reținut pentru că a violat un minor și l-a agresat sexual pe un altul.

„La dată de 25.07.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au pus în mișcare acțiunea penală împotriva unui inculpat (un bărbat în vârstă de 51 de ani), cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol săvârșit asupra unui minor și agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor.

Un tată demn de „așa nu!”. Și-a violat fiica de 14 ani de mai multe ori. Poliția l-a reținut pentru 30 de zile

În baza mijloacelor de proba administrate procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

La dată de 02.06.2021, în timp ce se află într-un apartament situat în București, sector 3, inculpatul a întreținut cu persoană vătămată (un băiat în vârstă de 17 ani) un act sexual oral, profitând de poziția de autoritate și încredere ce decurgea din calitatea să de profesor al persoanei vătămate.

Tatăl băiatului VIOLAT de Kristof Lajos, mărturii șocante: Cum l-au găsit pe copil în urmă cu o lună, în apartamentul agresorului

La dată de 17.12.2021, în timp ce se află într-o locuința din București, sector 3, inculpatul a exercitat acte de natură sexuală asupra persoanei vătămate (un băiat în vârstă de 16 ani), profitând de poziția de autoritate și încredere ce decurgea din calitatea să de profesor al persoanei vătămate.

Față de inculpat a fost luată măsură reținerii pentru o perioada de 24 de ore. În cauza urmează a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Sectorului 3 București cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile”, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Încă un caz odios de viol: minoră abuzată de directorul de la Casa Studenților din Pitești. Fata, bătută de soția agresorului!

Surse judiciare au declarat pentru Realitatea Plus că profesorul preda economie la această unitate de învățământ.