MENIU

Un cardinal la o orgie sexuală şi droguri. Prietenul Papei, prins de poliție

Orgia, pe care cardinalul Coccopalmerio ar fi „prezidat-o” a fost organizată la sediul Congregației pentru Doctrina Credinței. Poliția, care a organizat o razie, l-a făcut scăpat pe cardinal, dar l-a arestat pe secretarul acestuia. Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative și este un partizan al liberalizării Bisericii Catolice.

Cardinalul Francesco Coccopalmerio, colaborator apropiat al Papei Francisc, a luat parte în vara lui 2017, la o petrecere homosexuală la care s-au folosit droguri din belșug și la care a avut loc o descindere a poliției, ocazie cu care a fost arestat secretarul acestuia, Monseniorul Luigi Capozzi, de 50 de ani.

O sursă bine plasată de la Vatican, care cunoaște foarte bine cazul, și care a cerut să își păstreze anonimatul de teama represaliilor, a relatat pentru foarte seriosul LifeSiteNews că Papa a fost informat de prezența lui Coccopalmerio la petrecere. Sindrofia a fost organizată în clădirea Congregației pentru Doctrina Credinței (CDC).

Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative, până la demisia sa în aprilie, anul acesta.

Aceeași sursă de la Vatican a făcut dezvăluiri mai detaliate cu ocazia unei întâlniri private, vara aceasta, cu un grup de preoți, dintre care trei au vorbit cu reporterii LifeSiteNews pe marginea subiectului.

Unul dintre preoți a declarat că, potrivit sursei de la Vatican, cardinalul Coccopalmerio, în vârstă de 80 de ani, nu era un simplu participant la petrecere. Sursa spune că, „de fapt, ‘el o prezida’ când jandarmii de la Vatican au pătruns și i-au ordonat să dispară, înainte să înceapă arestările”.

Un al doilea preot a afirmat că sursa de la Vatican „mi-a declarat limpede mie și altora că, atunci când poliția a pătruns în apartament și l-a arestat pe Capozzi, cardinalul Coccopalmerio era prezent la orgie”. Poliția i-a spus să plece „imediat”. Preotul a adăugat că sursa „ne-a dat de înțeles că Francesco Coccopalmerio este un homosexual practicant”.

 

Continuarea materialului o puteţi citi AICI

Mai multe articole despre:
papa droguri orgie cardinal