MENIU

Un bărbat de 80 de ani, din Italia, drogat și jefuit de două tinere românce. Cum l-au ademenit pe bătrân

Două românce au drogat și jefuit un bărbat de 80 de ani în Italia. Ce și-au luat cu banii furațiFoto arhivă

Două tinere românce au drogat și jefuit un bătrân de 80 de ani, din Italia. Acestea i-au spus bărbatului că sunt fără bani și înfometate, iar acestea le-a dus la el acasă.

Un bărbat în vârstă de 80 de ani a fost drogat și apoi jefuit de către două tinere românce, trasmite presa italiană. Publicațiile italiene relatează în detaliu cum a decurs povestea.

L-au găsit pe canapeaua de acasă, inconștient. În jurul sau era dezordine și semne evidente de jaf: din casă lipseau câteva obiecte din aur, bani și cardul bancar din portofel, precum și telefonul mobil. Dar aventură nefericită a bărbatului de 80 de ani din Novara nu s-a încheiat aici: politistiicare au venit la apartamentul sau pentru a-l salva au observat pe masă trei pahare, dintre care unul conținea un lichid mai închis la culoare decât celelalte două.

Bărbatul, care a fost internat în spital, a fost testat pozitiv pentru benzodiazepine, un ingredient activ adesea utilizat în medicamentele cu proprietăți anxiolitice-sedative. Polițiștii de la Brigada mobilă au descoperit că cardul de credit furat de la bătrân fusese folosit pentru a retrage numerar și a cumpără telefoane mobile scumpe.

Bătrânul a rămas inconștient timp de 96 de ore. Când s-a trezit, le-a povestit polițiștilor că a fost abordat în centrul orașului Novara de două fete care, spunându-i că sunt fără bani și infometate. Acestea au reușit să-l convingă să le ducă la el acasă. Aici, bărbatul a împărțit o băutură cu cele două fete.

Imediat după ce a consumat-o și-a pierdut cunoștință. Investigațiile au condus la identificarea, că presupuse autoare ale infracțiunii, a două tinere, născute în 2001 și 2000, de origine română, care locuiesc în Milano și au antecedente penale pentru infracțiuni contra proprietății.

Cele două tinere au fost recunoscute atât de victima, cât și de vânzătorul magazinului în care utilizasera cardul furat de la bărbat. Una dintre cele două tinere avea asupra să un flacon cu un medicament puternic împotriva anxietății (Xanax) și unul dintre telefoanele cumpărate cu cardul de jaf de la victima în vârstă.

Pe baza investigațiilor poliției, având în vedere gravitatea infracțiunii, Parchetul din Novara a solicitat și a obținut o ordonanță de arestare preventivă împotriva celor două femei, care sunt cercetate pentru infracțiunile de furt calificat, vătămare corporală calificată și utilizare abuzivă a cardurilor de credit.

Ambele se află acum în închisorile din Vercelli și Milano.

Mai multe articole despre:
romance italia batran 80 ani drogat jefuit