MENIU

Muncitor decedat în timpul unor lucrări efectuate pe acoperișul unei hale din Argeș. Ce au DESCOPERIT anchetatorii pe trupul bărbatului

Poliția Română

Tragedie petrecută, astăzi, într-o localitate din județul Argeș. Un bărbat de 57 de ani a murit în vreme ce efectua lucrări la acoperişul unei hale aflate pe teritoriul municipiul Câmpulung Muscel. Potrivit poliției, bărbatul, care lucra fără forme legale, prezenta posibile semne de electrocutare pe corp în momentul în care a fost descoperit.

Bărbatul, care efectua lucrări pe un acoperiş, la o înălţime de peste şapte metri, a intrat în stop cardio-respirator, suțin reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeș. 

Pompierii au intervenit cu o autospecială dotată cu scară.

Echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului a efectuat manevrele de resuscitare, însă în cele din urmă au fost nevoite să declare decesul.

"Din primele verificări, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au stabilit că bărbatul de 57 de ani (...) lucra fără forme legale la acoperişul unei hale aflate în construcţie. De asemenea, întrucât acesta prezenta mărci traumatice specifice electrocutării, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză va fi întocmit dosar penal", precizează reprezentanţii IPJ Argeş.

Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.