MENIU

Ucigașul tinerei de 21 de ani din Călărași a fost prins. Unde se ascundea

Ucigașul tinerei de 21 de ani din Călărași a fost prins. Unde se ascundea

Ucigașul tinerei de 21 de ani din comuna Borcea, județul Călărași, a fost prins. Este vorba despre iubitul victimei, un tânăr de 28 de ani. Potrivit polițiștilor, agresorul s-a ascuns într-o casă părăsită din comuna Perișoru. 

”În urma complexului de activități investigativ operative și de cercetare penală desfășurate de peste 120 de polițiști, sprijiniți de efective de jandarmi, sub directa coordonare a procurorului de caz și a conducerii inspectoratului, bărbatul în vârstă de 28 de ani, căutat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor și violență în familie, a fost depistat în extravilanul comunei Perișoru, județul Călărași, într-o casă abandonată”, se arată în comunicatul IPJ Călărași.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, potrivit realitateadecalarasi.net.

Tragedia a avut loc în a doua zi de Crăciun, la o petrecere organziată în casa unde fata locuia cu părinții. În urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a luat un cuțit și și-a lovit iubita de mai multe ori în partea superioară a corpului, după care a fugit. 

Mai multe articole despre:
crima in calarasi tanara ucisa comuna borcea