MENIU

Tudose îi apără pe Ponta și Piedone după revenirea în PSD. Despre relația cu PNL: "Ştiţi care este principala cauză a divorţului? Căsătoria"

Cristian Popescu Piedone este oficial membru PSD. Statului său a fost confirmat de Mihai Tudose, președintele Consiliului Național al PSD, atunci când a fost întrebat cum a ajuns edilul de la 5 pe listele parlamentare ale social-democraților. În mod asemănător, Tudose a explicat și prezența lui Victor Ponta pe listele parlamentare prin faptul că a fost un premier bun. Liderul social-democrat a comentat, cu umorul caracteristic, și relația cu PNL: Principala cauză a divorțului este căsătoria.

Întrebat de ce pe listele PSD se află membri PUSL, Tudose a precizat că Piedone este membru PSD şi că discuțiile privind revenirea în partid au început după alegerile locale. ”Şi atunci a fost o greşeală, toată lumea a recunoscut că a fost o greşeală”, a afirmat Tudose, referindu-se la faptul că Piedone i-a anihilat Gabrielei Firea șansa de a se lupta de la egal la egal cu Nicușor Dan.

Tudose a comentat şi prezenţa pe listele pentru parlamentare a fostului premier Victor Ponta.

”Una e relaţia personală. Nu vorbim despre cu cine face în rebelionul sau Paştele, eu sau domnul Ciolacu sau domnul Romaşcanu. Vorbim despre partid. Profesional, a fost un prim-ministru foarte bun. Uitaţi-vă la ceea ce a însemnat România pe acea guvernare. Uitaţi-vă ce a însemnat România pe guvernarea 2017, că după aia nu mai discut. Uitaţi-vă la nivelul de trai, uitaţi-vă la ce a însemnat deficitul atunci. A fost un prim-ministru bun”, a explicat Mihai Tudose.

Președintele Consiliului Național al PSD a comentat, cu umor caracteristic, relțaia cu PNL și ruperea relațiilor cu liberalii, chiar î ainte de alegeri. ”Ştiţi care este principala cauză a divorţului? Căsătoria. Asta e, nu a fost lumea fericită. Ei au fugit de acasă, au luat şi mobila, acum încearcă să fure şi televizorul”, a spus Mihai Tudose, la sediul PSD.

Mai multe articole despre:
mihai tudose ponta premier bun Piedone greseala