MENIU

Trei bărbați urmăriți internațional, aduși în țară din Germania, Marea Britanie și Franța

Poliția Română a anunțat sâmbătă că trei persoane urmărite internațional, condamnate pentru diverse infracțiuni, au fost extrădate din Germania, Marea Britanie și Franța și aduse în România. Conform comunicatului transmis de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), cei trei indivizi aveau pe numele lor mandate de executare a unor pedepse privative de libertate.

Cine sunt cele trei persoane urmărite internațional

Primul caz implică un bărbat de 25 de ani din Brăila, urmărit pentru infracțiuni rutiere. Acesta a fost extrădat din Germania și adus în țară în baza unui mandat de arestare emis de Judecătoria Botoșani, care prevede o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare.

Al doilea caz se referă la un bărbat de 57 de ani din Satu Mare, condamnat pentru infracțiunea de skimming. El a fost extrădat din Marea Britanie, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani și 11 luni de către Tribunalul Satu Mare.

Al treilea individ, un bărbat de 27 de ani din Constanța, urmărit pentru furt, a fost adus din Franța. Pe numele său, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare care prevede o pedeapsă de 2 ani de închisoare.

Această acțiune face parte din eforturile continue ale autorităților române de a aduce în fața justiției persoanele condamnate, indiferent de locul în care se ascund în afara țării.