MENIU

Traian Băsescu îl nimiceşte pe "D'aia": Cât de ticălos poate fi acest clown?

Fostul preşedinte Traian Băsescu revine şi-l atacă din nou pe ministrul Agriculturii Petre Daea. El îl acuză pe Daea de ipocrizie, pentru că s-a declarat solidar cu fermierii care au pierdut mii de porci din cauza pestei, dar timp de un an şi jumătate n-ar fi făcut nimic, deşi a fost avertizat asupra pericolului chiar de UE . 

"D’aia, rămâne cum am discutat : afară din guvern, dar nu numai tu!

Mă întreb, cât de ticălos poate fi acest specimen de clown ajuns ministru, care se face a-i căina pe crescătorii de porci, când de fapt el ştie că Guvernul României , din care din păcate şi specimenul face parte, a fost avertizat încă din februarie 2017, printr-un raport scris al experţilor Comisiei Europene că nu se respectă normele sanitar-veterinare pentru a preveni pesta porcină africană.

Experţii Comisiei Europene cereau măsuri urgente pentru a preveni epidemia şi pagubele uriaşe pentru zootehnie şi industria alimentară.

Nici Grindeanu, nici Tudose, nici Dăncilă, nici ANSVSA (aflată în subordinea direct a premierului) şi nici D’aia n-au făcut nimic ." a scris Traian Băsescu într-o postare pe reţelele de socializare.

Fostul preşedinte susţine că situaţia descrisă ar reprezenta un clar abuz în serviciu şi se întreabă dacă e vorba doar de incompetenţă sau "este o mare ticăloşie. într-un moment în care creşterea populaţiei porcine în România începuse să-şi revină."

Traian Băsescu mai afirmă că România nu va putea beneficia nici măcar de despăguburi din partea UE, având în vedere avertismentul transmis de Comisia Europeană din februarie 2017.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu