MENIU

TRAGEDIE în parcul de distracții: cel puțin 16 victime - Momentul în care roata plină cu oameni se prăbușește - VIDEO

TRAGEDIE în parcul de distracții: cel puțin 16 victime - Momentul în care roata plină cu oameni se prăbușește

Tragedie într-un mare parc de distracții. Cel puțin 16 victime, printre care și copii, după ce roata mare s-a prăbușit fulgerător de la peste 15 metri înălțime.

S-a întâmplat în parcul de distracții din Punjab, în nord-vestul Indiei. Roata, plină cu oameni, a căzut de pe turnul care a început să se învârtească rapid, în loc să încetinească mișcarea de rotație.

Din imaginile publicate pe rețelele de socializare se observă impactul violent în urma căderii roții de pe turn. Șocul a fost atât de puternic, încât, cei aflați în roată sunt aruncați efectiv din scaune în momentul în care aceasta se lovește de platformă.

Peste 15 persoane au fost rănite în accident, inclusiv copii. Cinci dintre răniți au ost internați la un spital din apropierea parcului de distracții din Punjab, relatează DailyMail. Iar trei bărbați și două femei au fost transportate la un spital de specialitate pentru răni la cap și gât după cădere.

Târgul de distracții Mohali a fost urgent închis, trebuia să continue până la sfârșitul acestei săptămâni, pe 11 septembrie. 

Imediat după groaznicul incident, organizatorii au fugit de la fața locului.

Poliția din regiune a deschis un dosar penal împotriva organizatorilor evenimentului pentru lovire și purtare abuzivă, pentru că, potrivit relatărilor martorilor, aceștia au avut un comportament agresiv asupra celor care se aflau în roată. Oamenii au fost chiar și împinși după cederea roții, pentru a elibera locul cât mai repede.

Poliția a mai anunțat că în curând acuzatul va fi arestat, potrivit sknewshub.com.