MENIU

Tragedie în lumea sportului românesc: un FOTBALIST din generația tânără s-a înecat

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit înecat în lacul Ghioroc, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Dănuț Radu a intrat în lac, încercând să înoate până la o hidrobicicletă pe care erau patru prieteni, la câțiva metri, dar a mers la fund și aceștia nu au putut să-l găsească. Scafandrii și echipajele SMURD n-au putut face nimic pentru a-l salva pe tânărul de 19 ani.

Potrivit aradon.ro, Dănuț Radu era un tânăr fotbalist. Acesta ar fi împlinit 20 de ani în octombrie. A început fotbalul la UTA, sub comanda lui Leontin Pința. A trecut pe la Gloria, unde l-a îndrumat Flavius Moisă, iar după aceea a jucat pentru Viitorul Arad. Moisă l-a luat cu el la CS Dorobanți și la Frontiera Curtici. A trecut peste o accidentare gravă la genunchi și fostul său antrenor se aștepta să evolueze în sus în carieră.

Talentatul mijlocaș dreapta a trecut în 2019 la CS Ineu, unde a jucat mai mult în competițiile de juniori, dar a evoluat și la seniori. A renunțat să mai meargă la antrenamente cu câteva săptămâni înainte de întreruperea cauzată de pandemie pentru că la liceul „Elena Ghiba Birta” se făceau renovări și se țineau ore după-masă. Dănuț Radu a pus școala pe primul loc atunci și a lăsat-o mai moale cu fotbalul.

În această vară urma să facă pasul spre Liga a 3-a, fiind așteptat să înceapă pregătirile cu Gloria Lunca Teuz Cermei. 

Mai multe articole despre:
danut radu