MENIU

Tragedie în Austria! Un microbuz cu ROMÂNI, accident cumplit în drum spre casă: O femeie moartă și 5 rănite - Primele imagini

Tragedie în Austria! Un microbuz cu ROMÂNI, accident cumplit în drum spre casă: O femeie moartă și 5 rănite - Primele imagini

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un teribil accident de circulație în Austria. Microbuzul  s-a răsturnat în urma unui derapaj, iar o femeie a murit, alte șase au fost rănite grav.

Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un grav accident de circulație în Austria. După ce s-a răsturnat în urma unui derapaj, o femeie a murit, iar alte șase au fost rănite grav.

Accidentul a avut loc în apropiere de Stainz, în districtul Deutschlandsberg, marți dimineața devreme, în jurul orei 4:00, pe L 461. Numai femei erau alături de șofer în acea dimineață. Ele lucrau ca asistente pentru îngrijirea persoanelor în vârstă și se întorceau acasă, mergeau spre România.

Din motive încă în curs de investigare, microbuzul românesc cu opt pasageri ar fi ieșit de pe șoseaua udă din cauza ploii și s-a răsturnat după ce s-a lovit de terasament, potrivit presei locale - ORF.

Trei femei au rămas încarcerate. Dintre acestea, o femeie de 63 de ani a fost declarată decedată. Nu a putut fi ssalvată decât după ce a fost scoasă din epava mașinii. Alte cinci persoane au fost rănite grav și au fost transportate la spitalele din Deutschlandsberg, Wagna și Graz. 

Șoferul - un român de 51 de ani - a fost nevătămat, notează presa locală austriacă.

Nu se cunoaște încă motivul acestui accdient, însă Parchetul din Graz verifică autoturismul implicat în accident și s-a dispus autopsia corpului asistentei în vârstă de 63 de ani.