MENIU

Tragedie fără margini. Fetiță de 7 ani, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de sora sa în vârstă de 13 ani

Fetița a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior. Foto arhivă Profimedia

O fetiță de 7 ani a decedat din cauza mai multor răni provocate prin înjunghiere de către sora ei de 13 ani. Tragedia a avut loc în cartierul Kleinzschocher din orașul Leipzig, din estul Germaniei.

O purtătoare de cuvânt poliției locale a menționat că arma cu care copila ar fi fost ucisă a fost confiscată și că pe aceasta au fost descoperite urme de sânge, dar nu au fost oferite detalii suplimentare despre aceasta.

Conform datelor din anchetă, adolescenta de 13 ani a apelat vineri seară, 25 octombrie, serviciile de urgență dintr-un bloc de apartamente din cartierul Kleinzschocher, anunțând că sora ei a fost înjunghiată. Poliția s-a deplasat de urgență la fața locului și a găsit-o pe fetița de 7 ani grav rănită. Aceasta a fost transportată la spital, unde a decedat ulterior.

Conform autorităților, adolescenta de 13 ani beneficiază în prezent de asistență psihologică într-o clinică specializată.

"Părinții nu erau acasă în momentul incidentului, dar au fost informați în aceeași seară", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, adăugând că la discuție a participat o echipă de intervenție la criză.

Polițiștii și procurorii au demarat o investigație pentru a stabili circumstanțele precise în care a avut loc incidentul.

Autoritățile au anunțat că va fi realizată o autopsie a corpului, însă nu au oferit detalii despre momentul în care aceasta va avea loc sau când vor fi făcute publice rezultatele.