MENIU

Traficanți internaționali de droguri, prinși de polițiști și procurorii DIICOT

diicot ilfov

În urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict și a 3 percheziții efectuate de polițiștii B.C.C.O. București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T., au fost ridicate droguri și bani de la o grupare specializată în trafic de canabis. Liderul grupării a fost reținut.

La data de 30 iulie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov au realizat o acțiune operativă, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri.

Astfel, au fost prinse în flagrant delict 2 persoane, în orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, cu ocazia primirii unui colet expediat din Malaga-Spania, fiind ridicați 800 de lei, o carte de identitate cu date falsă, un grinder și fragmente vegetale.

Ulterior, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, în Timișoara și Giera, județul Timiș, fiind puse în executare 3 mandate de aducere emise de procurorul de caz. Citește continuarea pe realitateadeilfov.net.

Mai multe articole despre:
ilfov diicot procurori