MENIU

Trafic blocat pe autostrada A1 din cauza unui accident foarte GRAV

Accident pe A1

Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață pe A1 (București-Pitești), în dreptul localității Corbii Mari, din Dâmbovița. Accidentul s-a produs în condiții de ceață și umiditate crescută.

Coliziunea s-a produs între un autoturism și o mașină de mare tonaj, la km 49 al autostrăzii. Traficul auto a fost blocat, informează Realitatea de Dambovita.

În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism, informează Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

"Pe A1 Bucureşti-Piteşti, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate un autotren şi un autoturism, banda nr. 1 este restricţionată, sensul către Piteşti, pe raza localităţii Corbii Mari. În urma evenimentului o persoană a fost rănită grav. Valorile de trafic sunt crescute, iar în zona accidentului se circulă în coloană", precizează Infotrafic.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, accidentul a avut loc la km. 49 de pe A1, iar la faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă.

Soferul autoturismului, un bărbat de 58 de ani, a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii, în urma incidentului, fiind nevoie de intervenția echipajului de la descarcerare. După acordarea primului ajutor, la fața locului, bărbatul, accidentat grav, a fost preluat de un echipaj SAJ Dâmbovița și transportat la UPU Titu.

Mai multe articole despre:
accident