MENIU

Tot ce trebuie să ştii despre PASTILELE DE SLĂBIT

Tot ce trebuie să ştii despre pastilele de slăbit

Te-ai gândit vreodată că în loc de antrenamentele obositoare de la sală şi de regimul alimentar drastic, mai bine ai încerca nişte pastile? Promit să te aducă la acelaşi rezultat, dar implică mult mai puţin efort. 

In plus, se vand in farmacii, ceea ce ar indica faptul ca sunt sigure si beneficiaza si de o promovare asidua. Inainte sa te indopi cu pastile de slabit in loc de mancare, e bine sa stii cand se iau, pentru cat timp si care sunt riscurile, scrie perfecte.ro.

Orice medicament - chiar si cel aparent inofensiv ca o pastila pentru slabit - trebuie luat numai dupa o discutie cu medicul. Indiferent daca pe prospect scrie ca sunt 100% naturale, numai un specialist iti poate spune ce anume se potriveste organismului tau si de ce ar trebui sa te feresti.

Chiar si cele mai eficiente pastile de slabit sunt recomandate pentru o perioada scurta de timp, de maximum 6 luni. Apoi, organismul dezvolta o toleranta la substantele active si kilogramele se vor incapatana sa ramana la locul lor.

Fiecare medicament contine ingrediente diferite. Este bine sa te uiti pe prospect ca sa stii la ce sa te astepti. Pastilele care elimina grasimile prin intestine pot cauza crampe, balonare si diaree. In plus, un astfel de tratament reduce absorbtia vitaminelor si nutrientilor, iar medicii de obicei le prescriu alaturi de suplimente de multivitamine.

Medicamentele care promit sa inhibe apetitul stimuleaza de fapt sistemul nervos simpatic, iar asta poate duce la cresterea presiunii arteriale si a ritmului cardiac. De aceea, astfel de pastile sunt contraindicate celor cu probleme cardiace, existand oricand riscul unor boli sau complicatii cardio-vasculare. In plus, alte efecte secundare minore care apar la pacienti includ constipatie, dureri de cap, senzatie de gura uscata sau insomnii.

Citeşte mai mult pe perfecte.ro.