MENIU

Timp de trei luni a mâncat numai de la McDonald's. Cum arată acum bărbatul?

<p>Timp de trei luni a m&acirc;ncat numai de la McDonalds</p>
<p>Timp de trei luni a m&acirc;ncat numai de la McDonalds</p>
<p>Timp de trei luni a m&acirc;ncat numai de la McDonalds</p>
Timp de trei luni a m&acirc;ncat numai de la McDonald's.

Un bărbat a mâncat timp de trei luni numai de la McDonald's. Contrar credinţei despre mâncarea de tip fast food, rezultatul acestei diete a fost neaşteptat.

John Cisna, profesor de biologie la un liceu din Ankeny, Iowa, a povestit că a documentat fiecare schimbare pe care corpul său a suferit-o în timpul acestei diete şi a fost surprins de rezultate, scrie dailymail.co.uk.

Acesta a recunoscut că nu numai că nu s-a îngrăşat, ci mai mult a slăbit aproape 16 kilograme. De asemenea, colesterolul rău a scăzut de la 249 la 170 şi starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit semnificativ.

John Cisna a făcut acest experiment pentru a demonstra că poate mânca orice atât timp cât nu depăşeşte 2000 de calorii pe zi. Bărbatul a mai spus că în timpul celor trei luni a mers pe jos 45 de minute pe zi, un factor care a contribuit la rezultate.

Când a auzit despre experiment, managerul McDonald's i-a asigurat profesorului timp de 90 de zile mâncare gratuită. "Scopul acestui documentar este să arate că nu McDonalds ne îngraşă, ci propriile noastre alegeri", a spus profesorul.

 

Mai multe articole despre:
Mcdonalds dieta mcdonalds