MENIU

TEROARE LA ŞCOALĂ: 23 de elevi, la spital după ce au fost înţepaţi cu bolduri de doi colegi

TEROARE LA ŞCOALĂ: 23 de elevi, la spital după ce au fost înţepaţi cu bolduri de doi colegi

Un număr de 23 de elevi de la o școală generală din Târgoviște au fost duşi la spital, meircuri, pentru analize medicale, după ce doi colegi din clasa a VIII-a i-au înțepat cu ace cu gămălie, pe holul școlii, tatăl unuia dintre copiii înțepați anunțând Poliția.

Potrivit reprezentanților Poliției Dâmbovița, polițiștii au fost sesizați, miercuri, că mai mulți elevi dintr-o unitate de învățământ din Târgoviște au fost înțepați cu bolduri de către doi colegi din clasa a VIII-a.

Poliția face verificări în acest caz după ce tatăl unuia dintre copiii înțepați a reclamat incidentul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, Mihaela Anton, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incidentul s-a produs în pauza dintre orele de curs, în Școala Gimnazială ”Coresi” din Târgoviște.

Potrivit acesteia, 23 de elevi care au fost înțepați de doi copii din clasa a VIII-a se află la spital, la secția de boli infecțioase, pentru li se recolta probe pentru analize, copiii fiind însoțiți de unul dintre directorii unității de învățământ.

De asemenea, un cadru didactic a ridicat acele cu gămălie cu care copiii au fost înțepați, acestea fiind duse la laborator pentru analize.

Reprezentantul ISJ Dâmboviţa a mai spus că urmează ca o comisie de disciplină din cadrul unității de învățământ să ia măsuri împotriva celor doi elevi care și-au înțepat colegii.

Mai multe articole despre:
şcoală Târgovişte ace bolduri