MENIU

Telefonul pe care îl AȘTEAPTĂ TOȚI ROMÂNII. E mai IEFTIN decât ȚIGĂRILE pe o lună

E foarte ușor de la prima vedere să îți dai seama ce a vrut Nokia să realizeze prin lansarea lui Lumia 530 și cărui public a vrut să i se adreseze. Lumia 530 este făcut special pentru oamenii care pun prețul înainte de toate.

Acest fapt este cu atât mai evident dacă ne uităm pe site-ul Microsoft unde este scris mare pe pagina telefonului: Power for the people. Nokia Lumia 530 este un telefon ”pentru popor”, un dispozitiv plăcut ochiului și al cărui preț îl plasează în categoria unora dintre cele mai ieftine telefoane de pe piață.

Lumia 530 este cea mai ieftină metodă de a avea acces la Windows Phone 8.1 însă nu vă gândiți că performanțele au fost sacrificate complet în favoarea prețului.

Pentru cât costă la momentul acesta, Nokia Lumia 530 este capabil de performanțe decente și este mai mult decât suficient pentru marea majoritate a utilizatorilor. Este, până la urmă, succesorul lui Nokia Lumia 520, cel mai bine vândut smartphone din istoria companiei finlandeze.

Dar asemănările dintre cele două modele sunt atât de mari că este greu să găsim motive suficiente pentru a abandona vechiul 520 în favoarea noului 530.

Citește totul despre telefonul pe care îl vei vrea și pe care ți-l vei permite 

Mai multe articole despre:
smartphone Windows Phone lumia 530 nokia lumia 530