MENIU

Telefoanele viitorului! Cele mai tari concepte aflate în dezvoltare

Smartphone-urile viitorului vor ajunge sa controleze tot mai mult viata celor care le folosesc. Dezvoltatorii lucreaza la numeroase tehnologii care vor aduce schimbari radicale in aceasta industrie, relateaza news.com.au, citat de GadgetReport.ro 

Potrivit expertilor, in urmatorii 2 ani, rezistenta la apa si praf va deveni standard in industria telefoanelor mobile. De asemenea, vom vedea si primele prototipuri de telefoane care revin la forma initiala cand sunt indoite.

 Urmatorii 2-3 ani vor aduce pe piata si primele telefoane modulare, care vor permite utilizatorilor sa le schimbe componentele pe masura ce apar altele noi.

În orizontul 3-5 ani, cele mai multe telefoane vor avea ecrane de 5 inchi, iar rezolutia standard va fi 4K. De asemenea, mai toate smartphone-urile vor oferi viteze 4G, iar conexiunea de internet va permite descarcarea unui film in numai 30 de secunde.

Smartphone-urile viitorului nu vor mai avea nevoie de spatiu de stocare, pentru ca totul se va salva on cloud. In plus, telefoanele vor putea face fotografii si filmari in 3D.

Peste 10 ani, spun expertii, vom vedea si primele telefoane din grafen. Acestea vor putea fi pliate si indoite precum o foaie de hartie.

De asemenea, vom vedea noi solutii de baterii care vor permite folosirea telefoanelor in regim non-stop, telefoanele urmand sa se incarce inclusiv de la caldura emanata de corpul uman.

In privinta dimensiunilor, telefoanele viitorului vor fi croite pe masura dorintelor utilizatorilor, in magazine. Vom avea dispozitive care le vom putea tine in maini dar si unele de marimea unor lentile de contact.

Vedeti imagini cu telefoanele viitorului, pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
GadgetReport.ro telefoanele viitorului