MENIU

Te supără grăsimea de pe șolduri? Iată cea mai RAPIDĂ metodă de a scăpa de ea

<p>Adevarul despre grasimea corporala. Asa ceva sigur nu stiai</p>

Pierderea în greutate poate fi o adevărată luptă pentru unele persoane. În timp ce unele părți ale corpului vor arde grăsimile mult mai ușor, altele, cum ar fi coapsele, au nevoie de mai multă răbdare și de mai mult efort. Dat fiind faptul că șoldurile și coapsele înmagazinează mai mult țesut adipos, acestea tind să devină o adevărată problemă pentru femei când vine vorba de slăbit. Fiecare nutriționist și expert în diete îți va spune că slăbitul trebuie abordat din mai multe unghiuri, cum ar fi o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate. Același lucru se aplică și la acele părți ale corpului care ne creează probleme când vrem să dăm jos kilograme – un regim de exerciții cu țintă pe acele zone combinat cu o dietă sănătoasă tind să dea rezultate.

Cât despre regimul dietar, următoarele trucuri și tip-uri sunt extrem de benefice în abordarea unui asemenea demers, inclusiv pierderea kilogramelor de pe șolduri, scrie Sănătatea.ro.

1. Redu aportul de calorii cu 10-25% – Din momentul în care începi să faci acest lucru, corpul tău va începe să consume grăsimile acumulate în șolduri și coapse. Acest lucru duce la reducerea considerabilă a țesutului adipos din acele zone.

2. Micul dejun este obligatoriu – Dacă sari peste micul dejun, în loc să ai o masă bogată în nutrienți și sănătoasă, corpul tău va lupta mai degrabă să păstreze grăsimile acumulate decât să le ardă.

3. Elimină din alimentație carbohidrații rafinați – În loc să consumi zaharuri rafinate care se acumulează în ficatul tău, încearcă să te axezi pe carbohidrați sub formă de cereale integrale cum ar fi orezul maro, quinoa, paste din făină integrală și alte cereale.

4. Elimină zahărul din alimentație – Prea mult zahăr te poate împiedica în scopul de a da jos kilograme din zona coapselor sau a șoldurilor. Dacă acumulezi prea mult țesut adipos în acele zone, gândește-te la reducerea aportului de zahăr din alimentație.

5. Mărește doza de fructe și legume – Fiind în mod natural pline de nutrienți și cu puține calorii, fructele și legumele te pot ține sătul, prevenind supraalimentarea. O dietă bogată în fibre nu doar că te va face să te simți sătul, dar va și îmbunătăți digestia și îți va crește șansele de a da jos kilograme.

Cât despre partea cu exercițiile fizice, este vital să petreci cât mai mult timp făcând exerciții care țintesc acea zonă a corpului de unde vrei tu să dai jos grăsimi.