MENIU

Tăriceanu, huiduit la Cluj. UPDATE Protestatarii i-au arătat semne obscene. Reacția jandarmilor

UPDATE // La plecare, după ce Tăriceanu s-a urcat în mașină, protestatarii au devenit mai violenți, iar unul dintre ei i-a arătat semne obscene și a încercat să lovească autoturismul cu piciorul.

Jandarmii s-au repliat imediat și au făcut scut în urma lui Tăriceanu.

Protestatarul care a făcut semnele obscene și care a încercat să lovească maşina în care se afla Tăriceanu cu piciorul a fost legitimat de jandarmi. După ce va fi analizat acest caz, urmează să se dispună măsurile legale împotriva protestatarului.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț important! "Din păcate, sunt nevoit să renunț"

Vedeți în imaginile postate pe YouTube ce s-a petrecut la plecarea președintelui Senatului de la sediul din Cluj al ALDE!

-----------

Știrea inițială

Călin Popescu Tăriceanu a fost întâmpinat cu huiduieli la sediul din Cluj-Napoca al ALDE, a scris realitateadecluj.net.

Tariceanu a fost huiduit de oameni, aceștia scandând "Nu vrem să fim conduşi de hoţi" și "Susţinătorii hoţilor nu au ce căuta la Cluj".

Citește și: Viorica Dăncilă, jignită chiar pe contul de YouTube al Guvernului

Câțiva protestatari l-au așteptat pe liderul ALDE în fața sediului din Cluj-Napoca, unde acesta urma să susțină o conferință de presă în care să anunțe trecerea senatorului Marius Nicoară de la PNL la formațiunea pe care o conduce, a mai notat realitateadecluj.net.

Protestatarii i-au cerut lui Tăriceanu să semneze inițiativa "Fără penali în funcții publice" și au scandat "Nu vrem să fim conduși de hoți".

Intrarea în sediul partidului a fost imediat blocată de jandarmi, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

De asemenea, cei prezenți la manifestare au avut pancarte cu mesaje precum „Legi pentru cetățeni, nu pentru politicieni” dar și un afiș cu mesajul „ALDE a mai câștigat un penal”, cu trimitere la noul senator ALDE Marius Nicoară care a fost condamnat definitiv la 1 an de închisoare cu suspendare pentru că a condus beat și a provocat un accident, mai scrie realitateadecluj.net.