MENIU

Țara arde și politicienii reabilitează sedii de partid. Sute de mii de euro pentru repararea sediul PSD Teleorman -VIDEO

În timp ce școlile se dărâmă peste elevi și spitalele peste pacienți, politicienii locali se joacă cu banii românilor. În municipiul Alexandria, numai pentru reabilitarea sediului partidului Social Democrat, Consiliul Județean Teleorman a alocat 500 mii de euro. Proiectul de hotărâre a fost oprit de mai multe ori de consilieri, însă săptămâna trecută a fost aprobat cu unanimitate din voturi. Acum, în vechea clădire se vor băga bani grei pentru modernizare. 

Clădirea fostului sediu al Ansamblului de cântece și dansuri "Burnasul", actualul sediu al Partidului Social Democrat din Teleorman urmează să intre într-un amplu proces de reabilitare.

Într-o perioadă dificilă prin care trece România, Consiliul județean a aprobat acest proiect care valorează peste 2 milioane de lei. 1,5 milioane de lei reprezintă construcțiile și montajul, iar diferența este plătită pentru întocmirea documentație.

Președintele Consiliului Județean a afirmat că odată cu modernizarea acestei clădiri, localnicii vor avea și ei beneficii, mai exact cei care au întocmit proiectul s-au gândit la mediu înconjurător.

Nici consilierii județeni nu au fost de acord cu această investiție. Proiectul a fost pe ordinea de zi a ședințelor ordinare din ultimele cinci luni și a fost aprobat săptămâna trecută după o reunire a mai multor consilieri.

"Din păcate, sunt din banii cetățenilor județului Teleorman, din taxe și impozite și acum s-au gândit cei de la PSD să reabiliteze sediul cu 500 mii euro, bani pe care i-am fi putut folosi în alte proiecte de dezvoltare a județului", a afirmat liderul PNL Teoelorman, Eugen Pîrvulescu.