MENIU

Tânărul care și-a atacat profesoara de japoneză, ABUZAT în arest! Dezvăluiri halucinante din spatele gratiilor

Tânărul care și-a atacat profesoara de japoneză, ABUZAT în arest! Dezvăluiri halucinante din spatele gratiilor/ Arhivă foto

Tânărul de 18 ani care și-a înjunghiat anul trecut profesoara de japoneză face dezvăluiri șocante. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional! În timp ce se afla în arest, ar fi fost abuzat sexual și torturat. Mai mult, tânărul a declarat instanței care urmează să-l condamne pentru tentativă de omor că a crezut că merită abuzul. 

Tânărul le-a mărturisit magistraților Tribunalului București că în timpul arestului preventiv a fost victima unei tentative de viol și că a fost ars cu țigara pe mâini și pe picioare.

Înjunghierea profesoarei de la "Ion Creangă" ar fi fost premeditată - Ce discutau elevii înainte de ora de japoneză: „Ar merita să o omor?”

Printre adolescenții care l-au agresat se află și unii suspecți arestați în celebrul dosar Medusa, în care procurorii DIICOT au destructurat o rețea infracțională de trafic de droguri formată din tineri, unii din familii înstărite. 

Răsturnare de situație în cazul profesoarei de japoneză atacată cu cuțitul de un elev. Ce spune un părinte despre cadrul didactic