MENIU

Tânără violată şi bătută cu bestialitate în Sibiu

<p>T&acirc;nără violată şi bătută cu bestialitate &icirc;n Sibiu</p>

Poliţiştii şi procurorii sibieni au declanşat o anchetă după ce o tânără care a ajuns, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu a reclamat că a fost atacată pe stradă şi violată pe marginea râului Cibin, locul indicat de aceasta fiind verificat inclusiv cu câini, care încearcă să ia urma făptaşului.

Surse judiciare au declarat, luni, pentru News.ro, că o tânără a fost atacată şi violată pe stradă de un bărbat, într-un cartier din municipiul Sibiu.

Din primele informaţii reiese că agresiunea s-a produs, luni dimineaţă, pe strada Maramureşului din Sibiu, în apropierea râului Cibin, iar femeia a ajuns la spital.

”La Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adusă o pacientă cu vârsta între 20 şi 30 de ani, victima unei agresiuni fizice şi sexuale. A fost investigată şi s-au prelevat probe care vor fi trimise anchetatorilor”, a declarat Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

La locul agresiunii, indicat de femeie, poliţiştii şi procurorii fac cercetări, inclusiv cu câini poliţişti, în încercarea de a identifica făptaşul.

Cazul a fost preluat de Parchetul Judecătoriei Sibiu, însă deocamdată procurorii nu au oferit detalii despre anchetă.

Mai multe articole despre:
viol Sibiu tânără violată anchetă viol