MENIU

SURSE: Cine este iubitul Laurei Codruţa Kovesi

Apar informaţii despre viaţa personală a şefei DNA. Caţavencii scrie că iubitul Laurei Codruţa Kovesi, Florin Nemeş, a fost vizat de spionii israelieni care lucrau pentru Black Cube. Nemeş lucrează pentru RCS-RDS şi apare într-o reclamă la Digi Mobil.

Născut în Târnăveni, Florin Nemeș a absolvit Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov, în 2003, a lucrat pentru Augusta Papier, Infogate Telecom și, după cum deja ați citit, din 2009, RCS & RDS. Domnul Nemeș adoră literatura de dezvoltare personală, alergarea și mâncarea vegetariană. Acestea nu sunt informații obținute ilegal de Ron Weiner și David Geclowicz, ci informații la care absolut oricine avea acces, cel puțin până la ora scrierii acestui articol.

Și, totuși, ce ar fi căutat domnul Nemeș pe lista israelienilor? Ce l-ar fi putut aduce în vizorul acestora, de ce și-ar fi dorit aceștia să-i scormonească prin căsuțele de e-mail, când ar fi putut afla atâtea lucruri despre el doar din surse deschise? Păi, ca să spunem așa, domnul Emil-Florin Nemeș este un bărbat puternic.

Iar cei de la Black Cube păreau destul de interesați de bărbații puternici ai României. De bărbații puternici, dar mai ales de femeile cu adevărat puternice care se află în spatele acestora. Iar în spatele domnului Nemeș se află, de ani buni, cea mai puternică femeie din România. Exact.

De aproximativ patru ani, plus-minus, Emil-Florin Nemeș și Laura Codruța Kövesi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Discreți și cuminți, nelăsându-se surprinși de fotografi obraznici, Florin și Laura sunt doi adulți responsabili și liberi de sarcini care-și consumă relația departe de ochii prea curioși.

Dacă este adevărată, imixtiunea celor de la Black Cube în viața personală a procurorului-șef al DNA este o măgărie ce trebuie aspru pedepsită. Nu interesează pe nimeni ce apelative folosesc cei doi în intimitate, cum își încep e-mail-urile și așa mai departe.