MENIU

SURSE: Audieri în mega-dosarul din rețeaua reginei drogurilor. Blonda lui Coldea, ruinată de procurori

SURSE: Audieri în mega-dosarul din rețeaua reginei drogurilor. Blonda lui Coldea, ruinată de procurori

Rețeaua controlată de blonda lui Florian Coldea a fost distrusă. Procurorii urmăresc inclusiv traseul banilor, filiera fiind extinsă la nivel internațional. Mai mult, banii obținuți din traficul cu stupefiante ar fi fost folosiți în campaniile electorale ale liderilor locali ce ar fi protejat dealerii de droguri.

Se strânge din ce în ce mai mult lațul în jurul rețelei coldiste și astfel vom vedea în perioada imediat următoare că vor veni la audieri la sediul DIICOT primele persoane care vor da explicații în fața procurorilor legate de dosarul grupării „M” controlată chiar de către blonda lui Florian Coldea, Marina Pandarov.

Vorbim despre o grubare care se preocupa cu traficul de droguri, dar și de proxenetism, iar în aceste momente procurorii lucrează și scriu rechizitoriul. Pe masa acestora sunt probe foarte importante, documente, înregistrări, fotografii, dar și dovezi, inclusiv convorbiri între blonda lui Florian, Coldea - Marina Pandarov și fostul adjunct din Serviciul Român de Informații.

Filierea acestei rețele era una foarte bine pusă la punct: România, Dubai, Albania, dar și Germania. Și, astfel, conform surselor Realitatea Plus, această rețea ar fi pornit chiar din Slatina și ar fi fost implicat și fostul edil - Emil Moț în care se vede, conform documentelor atașate la dosar, că s-ar fi drogat alături de anumite persoane influente, de Marina Pandarov, dar și de albanezii din jurul lui Florian Coldea, care protejau această rețea îndeaproape.

Noi audieri la DIICOT în cazul rețelei „M” de trafic de droguri, condusă de Marina Pandarof! Ancheta se extinde

Mai multe articole despre:
marina pandarof ancheta coldea