MENIU

Surpriza uriaşă a unui chelner imigrant, în SUA. Ce mesaj a găsit, scris pe nota de plată - FOTO

Un tânăr chelner din Irlanda a primit unul dintre cele mai mari bacşişuri de la un bărbat căruia i-a mărturisit că şi-ar dori să îşi ducă familia acasă de sărbători, dar că nici nu se poate gândi la asta.

Ben Millar este chelner în Houston, Texas şi este pe cale să devină tată pentru prima dată. Originar din Irlanda, tânărul l-a servit, la restaurantul la care lucrează, pe un bărbat pe nume Jeffrey şi cei doi au început să vorbească despre trupa irlandeză U2. Bărbatul i-a mărturisit chelnerului că a fost în Irlanda de curând, iar tânărul i-a spus că şi el şi-ar dori să ajungă acasă pentru a-şi vizita familia, dar că nu poate face asta din pricina costurilor, scrie The Independent.ie.  

Când a venit să ia nota de plată, irlandezul a avut o surpriză uriaşă: primise un bacşiş de 750  de dolari, alături de mesajul: "Sper ca asta să te ajute să ajungi acasă de sărbători". El şi iubita sa, însărcinată în 8 luni, vor să îşi ducă bebeluşul, după naştere, în Irlanda, pentru a-i cunoaşte familia.

Pentru că Jeffrey a plecat înainte ca tânărul irlandez să îi mulţumească, acesta speră ca, făcând cunoscută povestea, acesta să afle cât de recunoscător îi este.


Mai multe articole despre:
0 SUA Irlanda chelner imigrant mesaj notă de plată