MENIU

Suferința teribilă a unui bătrân, după ce soția sa a murit de frig în casă (video)

Bătrânul nu are lemne pentru foc, iar cu mâncare este ajutat din când în când de vecini. Foto/Captură video

Suferință teribilă pentru un bătrân din Iași. Soția lui, în vârstă de 85 de ani, imobilizată de cinci ani la pat, a murit de frig în propria locuință.

Și el a fost găsit aproape înghețat însă medicii au reușit să-l salveze. Bătrânul a rămas acum singur în prag de sărbători, nu are lemne pentru foc, iar cu mâncare este ajutat din când în când de vecini. 

Sărăcia cumplită și singurătatea au dus la adevărate drame în viețile unor bătrâni din România. O femeie de 85 de ani din satul Șipote a fost găsită înghețată în casă. Soțul ei, bătrân și bolnav, abia a putut alerta vecinii care au sunat la 112.

Medicii care au ajuns la locuința bătrânului nu au mai putut însă să o salveze pe femeie. Aceștia spun că după ce au reușit să-i ridice temperatura corpului, femeia a cedat și a făcut stop cardio-respirator.

Soțul acesteia a rămas singur în preajma Sărbătorilor de Iarnă și spune că bătrâna a suferit enorm în ultimii cinci ani, fiind imobilizată la pat.

Bărbatul era, de asemenea, în șoc hipotermic, însă medicii au reușit să îl salveze. 

Un clip emoționant cu bătrânul a fost postat și pe tiktok, iar sute de oameni au lăsat comentarii și susțin că vor să-l ajute.

Mai multe articole despre:
suferinta batran mort de frig in casa iasi