MENIU

Sucul care îţi prelungeşte viaţa

<p>Acest suc este, pur şi simplu, miraculos. &Icirc;ţi poate prelungi viaţa, dacă &icirc;l bei &icirc;n fiecare zi</p>

Detoxul a devenit un termen îndrăgit nu numai de adepţii alimentaţiei raw, ci şi-a făcut loc şi în existenţa muritorilor de rând, supuşi tentaţiilor culinare. Smoothie-urile de fructe şi legume ne oferă o piele mai frumoasă, un păr strălucitor și, cel mai important, o sănătate de fier!

Noi îţi oferim în rândurile de mai jos reţeta unui suc care îţi prelungeşte viaţa în mod miraculos. Oferă-i şansa de a te vindeca de toate problemele, pentru că are un potenţial nebănuit!

Sucul care te vindecă de toate

Reţeta de mai jos este denumită poznaş „sucul care te scoală din morţi”. Revenind însă la lucruri serioase, acest smoothie este recomandat în timpul şedinţelor de chimioterapie, pentru că proprietăţile sale detoxifiante curăţă trupul de efectele novice ale metodei moderne de tratare a cancerului.

Nu este însă singurul său beneficiu! Sucul îţi reface rapid nivelul de energie, ca şi cum ai fi protagonista unui joc pe calculator în care ai vieţi nelimitate. Este minunat pentru imunitate şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ceea ce te va feri de nenumărate boli. De asemenea, sucul acesta luptă curajos cu depresia şi cu sindromul toamnei, mohorâta lipsă de chef.

Nu te mai ţinem în suspans şi îţi oferim reţeta miraculoasă care îţi poate schimba viaţa!

- 1 kg de sfeclă roşie;

- o lămâie;

- ½ kg de morcovi;

- 3 portocale;

- 3 mere;

- miere după gust.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
sănătate suc detox