MENIU

Statul mafiot coordonat de Edi Rama, luat la ochi de americani! Premierul consiliat de Coldea, complice în mafia drogurilor

Statul mafiot coordonat de Edi Rama, luat la ochi de americani! Premierul consiliat de Coldea, complice în mafia drogurilor/ Prfoimedia

Departamentul de Stat American a descins la sediul parchetului anticorupție din Albania. Oficialii americani sunt îngrijorați de corupția din țara din Balcani, după ce au ieșit la iveală legăturile cu cartelurile de droguri din Mexic și Columbia, dar și implicarea lui Florian Coldea în acest grup infracțional organizat. 

Mafia albaneză a drogurilor este mufată la cele mai puternice instituții de securitate. Legătura lui Edi Rama cu fostul șef al FBI din New York și cu fostul șef din serviciile secrete românești, Florian Coldea, a stat în spatele înfloritoarei afaceri din Balcani. Însărcinatul cu lupta anticorupție din Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a descins la Tirana pentru a vedea statul mafiot coordonat cu ajutorul parchetului Spack.

Statul mafiot coordonat de Edi Rama, luat la ochi de americani! Premierul consiliat de Coldea, complice în mafia drogurilor

Richard Haass a descins la sediul DNA-ului albanez, parchetul SPAK, ce a fost construit sub atenta monitorizare a Monicăi Macovei. Americanii au ajuns la concluzia că mafia albaneză ce operează în zona traficului de droguri și de persoane a devenit cea mai puternică din Europa de sud-est.

Mai mulți oficiali din zona justiției de la Washington și Bruxelles au descris Albania ca fiind cel mai mare furnizor de droguri de pe piața europeană, dar și un punct important de distribuție a narcoticelor în țările dezvoltate. Se estimează că traficul cu marijuana ajunge anual la 4 miliarde de dolari, adică jumătate din produsul intern brut al Albaniei.

Dosarul Generalilor, rețeaua București-Berlin-Tirana. Daniel Walther, trezorierul partidului lui Merkel, legături la vârful statului român

Un diplomat occidental susține că țara condusă din 2013 de Edi Rama a devenit Columbia Europei, după ce a trecut la un trafic de droguri instituționalizat și cu ierarhii clare. Traficul de droguri din Albania este mult mai important decât aderarea țării din Balcani la Uniunea Europeană, pentru că oameni de afaceri, politicieni, dar și personaje influente din Europa de est încasează bani de la traficanți și de la aceste rețele. O aderare la blocul comunitar ar duce la distrugerea mafiei, iar banii scoși ilegal ar dispărea.

Oficialii europeni au ajuns la concluzia că transporturile de canabis, heroină și Cocaină sunt făcute prin principalele porturi albaneze, unde statul condus de Rama, premierul consiliat de Florian Coldea, este complice. Drogurile sunt aduse din Columbia și Mexic, unde mafioții albanezi și-au construit relații cu principalele carteluri.

Interviu EXCLUSIV realizat de Liviu Alexa cu fostul premier albanez Sali Berisha: "Coldea ar trebui investigat, mai ales pentru legăturile cu traficanții de droguri!” - VIDEO

Saimir Tahiri , fostul ministru de interne al Albaniei, a fost denunțat de traficanții albanezi din Italia, dar Edi Rama s-a opus ca omul său de încredere să fie arestat. Mai mult, liderul socialist albanez a decis să nu ridice imunitatea acestuia în 2018, iar astfel l-a scăpat de problemele penale.

Experții independenți care au făcut studii în mica țară din Balcani susțin că mafia drogurilor și a traficului de persoane a infectat mediul politic, dar și afacerile din domenii strategice precum energie, telecomunicații sau transporturi.

Culisele Statului Paralel. Cine e blonda lui Coldea, care are legături cu traficanții de droguri și carne vie. Mafia ALBANEZĂ, în schemă

Fostul președinte al Albaniei, Sali Barisha, susține că Edi Rama a acaparat zona politică prin teroare. El îi acuză pe oamenii premierului că au preluat cu forța afaceri și că au dat contracte și legi în favoarea mafioților ce au pus stăpânire pe Albania.

Barisha declară că, în acest context, fostul șef la serviciilor secrete românești, Florian Coldea, a ajuns să lucreze pentru guvernul de la Tirana, fix pe zona de securitate.