MENIU

Star Wars, în stilul Tarantino! Cum ar arăta cel mai bun SF din istorie

Un cunoscut creator video,  Bobby Burns, a lansat pe youtube un clip in care incearca sa interpreteze celebra serie Star Wars in stilul inconfundabil al legendarului regizor Quentin Tarantino.  

Trailerul video contine toate ingridientele unui film in stilul productiilor care i-au adus celebritatea – de la cowboy, la samurai si baieti rai care arata ca nazistii.

 Clipul este insotit de o coloana sonora inconfundabila, bineinteles in stilul lui Tarantino.

 Urmatorul film din franciza "Razboiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015.

 Lungmetrajul este regizat de cineastul J.J. Abrams, devenit celebru dupa ce a regizat cele mai recente pelicule dintr-o alta franciza SF de succes, "Star Trek".

Din distributia noului film vor face parte actorii John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson si Max von Sydow.

 Acestia se vor alatura veteranilor Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew si Kenny Baker care se reintorc in rolurile jucate in trecut in franciza creata de George Lucas.

 Potrivit Disney, actiunea din noul episod este plasata cu 30 de ani dupa “Return of the Jedi”, fara insa a prezenta detalii despre scenariu.

 Potrivit cotidianului Express, Darth Vader va fi readus la viata in noul  Star Wars: Episode VII.

 Vedeti clipul video si aflati mai multe amanunte despre Star Wars, pe GadgetReport.ro