MENIU

Somelierul născut în România care a colaborat cu Donald Trump. Dezvăluiri despre preşedintele SUA

Szabó Zoltán s-a născut în România. În `94 a luat drumul străinătăţii şi a reuşit să ajungă unul dintre cei mai apreciaţi somelieri. Aşa a ajuns să colaboreze şi cu familia Trump.

În 1994, Szabó Zoltán a plecat din Sfântu Gheorghe cu destinaţia Toronto, Canada. A început de jos, de la spălatul vaselor.

Și-a cultivat pasiunea, de a mânca și de a bea, iar în 2003 a fost distins cu titlul de "Cel mai bun somelier al anului". Cu seriozitate și multă muncă, a marcat reușită peste reușită, care au dus la colaborări cu personalități de renume mondial, printre care și președintele SUA, Donald Trump.

"În ’93-’94 am plecat în Toronto. De atunci, nu prea m-am întors acasă pentru că am fost ocupat cu lucrul, cariera și așa mai departe. Aceasta este a treia ocazie cu care revin acasă", a mărturisit somelierul.

Acesta a făcut şi câteva dezvăluiri despre familia Trump. "De fapt, Donald Trump nu bea deloc, niciun fel de alcool. Am colaborat cu el prin faptul că am lucrat vreo doi ani la Trump Tower din Toronto. În schimb, pot să spun că fiica, Ivanka, și amândoi băieții mai gustă. Au și o vinotecă în California, Trump Winery, pe care am vizitat-o", a spus Szabó Zoltán.

Sursa