MENIU

Șofer român, lăsat fără mașina de 30.000 euro! De ce au confiscat polițiștii de frontieră autoturismul - FOTO

Polițiștii de frontieră români și bulgari de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Ruse au confiscat un autoturism evaluat la 30.000 de euro, ce se afla în atenția autorităților spaniole.

„Polițiștii de frontieră români și bulgari din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu - Ruse au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism în valoare de aproximativ 150.000 lei, aflat în atenția autorităților din Spania.”, a transmis Poliția de Frontieră Giurgiu. 

Concret, pw 21 iunie, în jurul orei 22:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse s-a prezentat la control, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, în vârstă de 43 ani, aflat la volanul unui autoturism, tip SUV, înmatriculat în România. 

„Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră români şi bulgari au constatat faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de autoritățile din Spania în luna aprilie a acestui an.”, conform Poliției de Frontieră. 

Autoturismul, cu o valoare aproximată la 150.000 lei, a fost confiscat, pentru continuarea cercetărilor. 

În urma incidentului, s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar la finalizarea cercetărilor vor fi propuse soluții legale de către unitatea de parchet.