MENIU

Site-ul Administraţiei Prezidenţiale: Coaliţia la putere este formată din Alianţa PNL-PD, UDMR şi Partidul Umanist

Coaliţia la putere este formată din Alianţa PNL-PD, UDMR şi Partidul Umanist din România. Cel puţin aşa arată site-ul Preşedinţiei, ale cărui date privind situaţia politică din ţara noastră nu au fost actualizate.

Conform aceluiaşi site, opoziţia este reprezentată de PRM şi PSD. Nu acelaşi lucru se întâmplă însă la secţiunea privind puterea executivă, unde site-ul menţionează situaţia la zi. Adică este prezentat Guvernul Tăriceanu II, format după eliminarea PD şi retragerea PC.

Problemele nu se opresc aici. În timp ce unele texte sunt redactate cu diacritice, la altele acestea lipsesc. De asemenea, apar numeroase greşeli gramaticale:

"Principalele partide politice reprezentate în Parlament: Coaliţia la putere: Alianţa "Dreptate şi Adevăr" formată din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat a câstigat alegerile din 28 noiembrie 2004, atrăgând de partea lor in coaliţia de guvernare Uniunea Democrată a Maghiarilor din România şi Partidul Umanist din România. În opoziţie: Partidul Social Democrat şi Partidul România Mare"