MENIU

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO // Secretul lui Halep, dezvăluit. Cum se remontează rapid

Simona Halep

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO // Duelul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, contând pentru semifinala de la Roland Garros, va începe după ora 16:00 și va fi LIVE pe realitatea.net.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO // Cum va putea Simona Halep să se remonteze atât de rapid după un meci de două ore și paisprezece minute precum cel de ieri, cu Angelique Kerber?

"Îmi fac rutina, fac tratamentul după meci, mă odihnesc, mănânc, o să încerc să dorm cât mai bine. Sunt lucruri pe care le fac în fiecare zi, după fiecare meci și vom vedea”, a dezvăluit Simona Halep, conform GSP.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO // Mai mult, constănțeanca a subliniat că nu este îngrijorată de faptul că adversara sa a petrecut mai puţine minute pe teren.

"Nici eu nu am jucat foarte mult, cu Kerber fost un pic mai greu în primul set, după aceea nu a fost chiar la limita efortului, sunt lucruri pe care nu vreau să le analizez prea mult, suntem aici unde suntem, trebuie să mă adaptez cât se poate de bine, să mă recuperez și mâine să încerc să dau tot ce am mai bun. O să vedem în semifinala cu Muguruza care este limita mea pe teren“, a spus liderul WTA.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVE VIDEO // CIFRE

9 victorii pe zgură a adunat Garbine Muguruza în acest sezon și trei înfrângeri

1 trofeu pe zgură are Garbine Muguruza în palmares: Roland Garros 2016â

79 de greșeli neforțate a comis Garbine Muguruza în cinci meciuri, cele mai multe în partida din primul tur cu Kuznețova, când a ajuns la 3