MENIU

Sexi-asistentele fraților Tate, din nou în fața procurorilor. Secretele care le-ar putea da de gol, căutate pe telefoanele mobile

Andrew Tate și Luana Radu

Sexi-asistentele fraților milionari Tate ajung în fața procurorilor. Luana Radu și Georgiana Naghel sunt scoase din arest marți dimineață și duse la DIICOT pentru percheziția informatică. Procurorii le verifică telefoanele, dar și tranzacțiile bancare făcute de pe dispozitive IT. Între timp, Andrew Tate a dezvăluit că și-a modificat testamentul din închisoare.

La precedenta vizită la DIICOT, Luana Radu, fosta polițistă care a devenită complice a celor 2 frați, a fost protagonista unui incident, în momentul în care ar fi încercat să le strecoare jurnaliștilor un bilețel, la fel cum au făcut și "mentorii" ei, cei 2 frați Tate.

 
 
 

În momentul în care a ajuns la DIIOCT, polițiștii au vrut să evite orice contact cu presa și au parcat duba chiar în pragul intrării la arest, dar în cele câteva secunde în care s-a intersectat cu jurnaliștii, asociata fraților Tate a încercat să arunce un bilețel, moment în care s-a produs o busculadă.

Fosta polițistă de la secția 7 București asistă, vineri, la percheziția informatică asupra device-urilor IT care-i aparțin. Luana Radu este inculpată pentru complicitate la trafic de persoane și apartenență la un grup infracțional organizat, potrivit Realitatea Plus. 

Judecătorii români au menținut măsura arestării preventive pentru Andrew Tate și Tristan Tate.

 

Mai multe articole despre:
frati tate luana sexi politista proxeneti