MENIU

Şefa Instanţei Supreme acuză atacurile lui Băsescu

Şefa Instanţei Supreme acuză atacurile lui Băsescu

Preşedintele ÎCCJ, Livia Stanciu, acuză atacurile fostului preşedinte al României Traian Băsescu în legătură cu sistemul judiciar.

Şefa Curţii Supreme reacţionează dur după declaraţiile de luni ale lui Traian Băsescu. Livia Stanciu susţine că fostul preşedinte a adus prejudicii imaginii României atunci când a vorbit despre nemulţumirile sale legate de justiţie.

"Dacă dvs. îmi spuneți că s-ar fi făcut acest gen de afirmații de către fostul președinte al statului, nu pot să spun decât că, din punctul meu de vedere, este regretabil că un fost președinte de stat s-ar putea exprima în astfel de termeni. De ce spun aceasta? Pentru că un președinte de stat, și eu spun cu atât mai mult un fost președinte, care are exercițiul mai multor mandate în această funcție, ar trebui să reprezinte un model de comportament public. (...) Așa cum mă cunoașteți, nu intenționez și nu voi intra niciodată în acest gen de dialog și mai ales nu înțeleg logica acestui tip de discurs dacă într-adevăr afirmațiile au fost de genul pe care le-ați spus", a afirmat Livia Stanciu, marţi, la sosirea la CSM, scrie AGERPRES.

Reamintim că fostul preşedinte al României Traian Băsescu a declarat, luni seara, la un post de televiziune, că, în momentul de faţă, justiţia se confruntă cu multe probleme. Totodată, fostul şef de stat a reclamat că în justiţie sunt, la ora actuală, presiuni formidabile.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu ÎCCJ Livia Stanciu