MENIU

Secretul Andreei Berecleanu. Cum a rămas la fel de frumoasă, vreme de 20 de ani

Principala prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, uimeşte cu frumuseţea ei, pe care şi-a păstrat-o aproape intactă de când a debutat pe "sticlă", în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Suspectata ca si-ar fi facut numeroase intrventii la nivelul fetei, se pare ca adevarul este cu totul altul: "Andreea isi face botox o data pe an si doar in frunte, pentru corectarea ridurilor de expresie. Dar nu si-a facut nimic la ridurile din jurul ochilor sau din jurul gurii, iar asta se poate observa intr-unele fotografii sau daca stai fata in fata cu ea.

Procesul de imbatranire nu o sperie pe Andreea si nu vrea sa intervina foarte mult pentru ca ea considera ca nu are nevoie. Cel putin, nu deocamdata. Uneori, ea mai face glume si se gandeste de ce lumea nu crede, spre exemplu, ca s-ar fi facut operatie la sani. Ca na, dupa doua nasteri, e normal ca sanii sa isi modifice forma si cele mai multe femei apeleaza la aceasta interventie de corectare", a declarat o sursa din anturajul Andreei, potrivit cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Andreea Berecleanu