MENIU

Se întâmplă în România. Tânără cu fractură la coloană aşteaptă de 4 ore să vină o ambulanţă

<p>Se &icirc;nt&acirc;mplă &icirc;n Rom&acirc;nia. T&acirc;nără cu fractură la coloană aşteaptă de 4 ore să vină o ambulanţă</p>

O tânără din judeţul Vaslui care a suferit o fractură de coloană după ce a căzut din podul casei, aşteaptă de peste patru ore să fie preluată de o ambulanţă şi transportată la spital, însă autorităţile nu au găsit încă o soluţie, în condiţiile în care pe drumuri s-au format suluri de zăpadă.

Potrivit prefectului judeţului Vaslui, Andrei Puică, tânăra, din localitatea Vinderei, a sunat la numărul de urgenţă 112, luni, în jurul orei 14.00, după ce a suferit o fractură la coloană, în urma unei căzături din podul casei, de la aproximativ trei metri, scrie Mediafax.

Iniţial, autorităţile au solicitat intervenţia unui elicopter SMURD de la Bucureşti, însă ulterior s-a anunţat că acesta nu se poate deplasa din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a distanţei prea mari.

"Din păcate drumul dintre Bârlad şi Vinderei este blocat pe anumite porţiuni din cauza sulurilor de zăpadă formate de vânt, de aceea nu este o soluţie nici trimterea unei autospeciale cu şenile ţinând cont de condiţiile meteo", a declarat, luni, prefectul Andrei Puică.

Mai multe articole despre:
Vaslui ambulanţă ninsoare pacient