MENIU

Școala Neamțu: Curs despre "Demența digitală", cu Dr. Sorin Mihalache. Ce loc rămâne pentru intimitate, natură și cultură într-o lume obsedată de emoticoane și likes?

Școala Neamțu: Curs despre Demența digitală, cu Dr. Sorin Mihalache

Tehnologia a invadat brusc viața românilor ieșiți din izolarea comunistă și din autarhia comunităților tradiționale, arhaice, sătești. Pe lângă spectaculoasa creștere a productivității economice, Internetul și telefonia mobilă au degradat vizibil circuitele atenției cognitive și calitatea interacțiunii umane, afectînd puternic relația între soți sau parteneri, între părinți, copii și bunici.

Viața privată a ajuns, în multe cazuri, o ruină. Într-un curs terapeutic, orientat spre soluții practice pentru toate nevrozele și devianțele comportamentale ale omului-antenă, Dr Sorin Mihalache ne propune un inventar al alienărilor psiho-emoționale, dar și analiza necruțătoare a fenomenului hiperconectării.

Ce loc rămâne pentru intimitate, natură și cultură într-o lume obsedată de emoticoane și likes? Cum scăpăm de malaxorul fabricii de narcisism numită Facebook, Instagram, YouTube sau Tiktok? Cum regăsim viul vieții, prospețimea sentimentelor și atenția pentru Celălalt? Ce trebuie să facem, concret, pentru a stopa deteriorarea sau distrugerea relațiilor în care am investit timp, energie și bani? Cum ne putem redobândi umanitatea?

Vino la cursul despre „Demența digitală” cu Dr Sorin Mihalache pentru a descoperi în sânul comunității noastre valorile stoice și virtuțile creștine, ca și înțelegerea firescului lucrurilor.

AFLĂ TOATE DETALIILE pe scoalaneamtu.ro

Comandă ACUM: https://store.vocealibertatii.ro/shop/uncategorized/dementa-digitala-sorin-mihalache/

Mai multe articole despre:
dementa digitala