MENIU

Scene șocante în trafic: Un polițist a luat la bătaie un șofer cu pumnii și picioarele - VIDEO

Un incident violent a avut loc în trafic pe o șosea din Cisnădie, în centrul atenției fiind un polițist aflat în timpul liber. Conform informațiilor furnizate de Sibiu Independent, altercația a început când un șofer al unei platforme înmatriculate în Brașov, fiind și polițist, a atacat un alt conducător auto din Sibiu. Incidentul a avut loc la un sens giratoriu, unde platforma a oprit pentru a ceda trecerea unei mașini care ieșea spre benzinărie.

Cum s-a întâmplat totul

În mod surprinzător, șoferul platformei, care a fost identificat ulterior ca fiind polițistul Daniel Cherecheș de la IPJ Sibiu, s-a dat jos din vehicul și l-a lovit pe șoferul sibian cu pumnii și picioarele. Mașina victimei era echipată cu semnul de începător, ceea ce face comportamentul agresiv al polițistului și mai șocant. Altercația a fost oprită de alți șoferi care au intervenit pentru a calma situația.

Reprezentanții IPJ Sibiu au confirmat că incidentul a avut loc în timpul liber al polițistului, care este cunoscut și pentru activitatea sa de tractare și transport al autovehiculelor. Într-un comunicat oficial, IPJ Sibiu a anunțat că au fost demarate verificări interne pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului și pentru a lua măsurile legale necesare.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că persoana bănuită de comiterea faptelor este un polițist din cadrul I.P.J. Sibiu, aflat în timpul liber la momentul presupusei săvârșiri a faptelor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale. În acest context, comanda I.P.J. Sibiu a dispus, prin Compartimentul Control Intern, declanșarea de verificări cu privire la comportamentul polițistului în cauză, urmând a se dispune măsuri în consecință.” au transmis reprezentanții IPJ SIBIU au transmis reprezentanții instituției.