MENIU

Scene înfiorătoare la Vaslui. În faţa rudelor, poliţia a ridicat decedata din sicriu

Caz incredibil la Stroești, în comuna Tătărăni, judeţul Vaslui, unde o femeie decedată a fost ridicată direct din sicriu de polițiștii veniți la fața locului. Trupul neînsuflețit al femeii a fost luat pentru a i se efectua autopsia și a se afla cauzele decesului. Scena s-a desfășurat sub ochii îngroziți ai familiei decedatei. Se pare că scandalul a pornit de la medicul de familie din comună.

Mai mult, de anchetă nu au scăpat nici femeile care s-au ocupat de scăldatul decedatei. Cea care a alertat autoritățile este chiar doctorița comunei, Valentina Maniu. Femeia a sunat la serviciul de urgență 112 și a anunțat Poliția că că este un caz de moarte suspectă, scrie evz.ro. Potrivit raportului eliberat de medicii legiști, femeia, în vârstă de 77 de ani, nu a fost victima unui act de violență. Cauzele decesului sunt afecțiunile ficatului și a plămânilor de care femeia suferea de mai multă vreme. Soțul bătrânei decedate, cât și familia acesteia sunt în stare de șoc.

„Ca niște criminali am fost tratați. Nu știam ce se întâmplă când am văzut intrând în curte atât de mulți polițiști. Doamna doctor a spus că tata este vinovat de moartea mamei. Familia noastră este respectată în sat, tatăl meu a ținut foarte mult la mama, el a fost și dascăl la biserică. Niciodată în familia noastră nu au existat scandaluri sau bătăi, nu suntem persoane violente”, a declarat fiica femeii decedate, potrivit vremeanouă.ro.

Mai multe articole despre:
0 Vaslui deces decedată