MENIU

Scenariile poliţiştilor despre atacul asupra familiei de milionari din Piteşti. Cine ar fi implicat

Noi detalii incredibile apar în cazul jafului din casa omului de afaceri piteştean Ovidiu Cristescu. Procurorii afirmă că este posibil ca acesta să fi angajat pe cineva să-i omoare soţia, care este proprietara în acte a afacerilor. O altă variantă ar fi ca femeia să fi plătit, la rândul ei, un asasin, iar planul să fi eşuat. Cert este că atacatorul i-a lovit pe amândoi şi le-a furat toţi banii.

Ovidiu Cristescu, patronul unei firme de transport internaţional atacat în propria casă, a fost chemat la audieri, pentru a clarifica mai multe chestiuni apărute la iveală în cadrul anchetei.

Anchetatorii iau în considerare posibilitatea ca unul dintre soţi să-l fi plătit pe atacator, care a ştiut să evite sistemele de alarmă şi camerele de supraveghere.

Purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş: "Scopul ce ar putea fi urmărit, respectiv jaf, acţiune comandată sau răzbunarea. Se verifică toate persoanele din anturajul victimelor, cele din cadrul relaţiilor de serviciu".

Răzbunarea a fost luată în calcul, pentru că omul de afaceri a mai fost înjunghiat de un bărbat care a fost arestat la momentul respectiv şi acum este în libertate. Anchetatorii îi vor audia şi pe constructorii care au lucrat la ridicarea casei. Între timp, soţia omului de afaceri se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital, după ce agresorul a lovit-o în cap cu o bâtă. Atacatorul a fugit cu 5 mii de euro şi 7.000 de lei din locuinţă.