MENIU

SCANDAL într-un autobuz din Capitală. A fost nevoie de intervenția Poliției

SCANDAL într-un autobuz din București. A fost nevoie de intervenția Poliției

Scandal într-un mijloc de transport din Capitală. S-a lăsat cu îmbrânceli între un travestit și polițiști după ce un călător a sunat la 112 și a spus că o persoană din autobuz este violentă. A fost nevoie chiar de încătușarea travestitului, ca să fie dus la secția de poliție.

După ce oamenii legii au fost alertați, unul dintre polițiști a urcat în autobuz. Moment în care travestitul a devenit din ce în ce mai agresiv. S-a lăsat cu îmbrânceli și cătușe pentru ca individul să poată fi dus la secție.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al IPJ București: În data de 20.12.2020, în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 2 și jandarmi, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au fost sesizați de călătorii dintr-un autobuz că o persoană aduce injurii persoanelor din mașină și are un comportament neadecvat.Unul dintre polițiști a urcat în autobuz, iar persoană reclamată de către ceilalți călători a continuat să înjure și a încercat să îl lovească pe polițist. Bărbatul în cauză, în vârstă de 25 de ani, a fost imobilizat și condus la secția de poliție

Travestitul a fost amendat cu suma de 2.000 lei pentru tulburarea ordinii publice.

Mai multe articole despre:
politia romana