MENIU

SCANDAL în coaliție! ATAC la PNL, de la vârful UDMR: „Nu dorim să auzim predicile și sterotipurile prostești ale unor politicieni români”

SCANDAL în coaliție! ATAC la PNL, de la vârful UDMR

ATAC în interiorul coaliiei de guvernare! UDMR răspunde după acuzațiile lansate de președintele PNL - Ludovic Orban legate de județul Harghita.

Purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedus Csilla, a reacţionat, luni, după declaraţiile lui Ludovic Orban şi a declarat că liderul PNL, aflat în campanie electorală, ”nu s-a pregătit cum trebuie”.

„UDMR respinge acuzaţiile aduse şi solicităm să nu folosească comunitatea maghiară în rivalităţile şi luptele interne electorale ale Partidului Naţional Liberal”, a transmis purtătorul de cuvânt al UDMR către PNL și președintele Ludovic Orban.

”Ludovic Orban se află într-un turneu electoral prin Ţinutul Secuiesc, iar noi constatăm că din păcate nu s-a pregătit cum se cuvine pentru acesta, iar declaraţiile lui de ieri sunt pline de stereotipuri banale. UDMR respinge acuzaţiile aduse şi solicităm să nu folosească comunitatea maghiară în rivalităţile şi luptele interne electorale ale Partidului Naţional Liberal”, a scris, luni, pe Facebook, purtătorul de cuvânt al UDMR, Hegedüs Csilla.

Replica a venit după ce Ludovic Orban a declarat, duminică, la alegerile PNL Harghita că județul „a fost cam ocolit de investiții şi cred că şi unii dintre cei care au fost la butoanele administraţiilor nu prea şi-au dorit astfel de investiţii, pentru că se ştie foarte bine că partidele cum sunt UDMR, de exemplu, care chiar dacă e un conglomerat de mai multe partide şi asociaţii, de fapt e unicul reprezentant politic şi are tendinţa să fie un soi de partid unic. Îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi”.

Ludovic Orban critică lipsa investițiilor în Harghita: UDMR îşi ţine mai uşor alegătorii dacă ei sunt dependenţi

Purtătorul de cuvânt al UDMR mai transmite că formaţiunea a luptat constant pentru Ţinutul Secuiesc şi nu doreşte să audă ”predicile şi sterotipurile prosteşti” ale unor politicieni care-şi aduc aminte de zonă doar în campania electorală.

„Noi am muncit întotdeauna pentru dezvoltarea Ţinutului Secuiesc, pentru dezvoltarea Transilvaniei şi nu dorim să auzim predicile şi sterotipurile prosteşti ale unor politicieni români care-şi aduc aminte doar în campanii că Ţinutul Secuiesc există”, a mai transmis UDMR.