MENIU

Scandal în biroul lui Emil Boc. Doi activiști au intrat peste el să-l ia la rost despre mirosul pestilențial din oraș. „Sunteți caraghioși!”

Doi activiști au intrat peste primarul Emil Boc. Foto: Captură Facebook

Scandal în biroul lui Emil Boc. Doi activiști de mediu veniți din Constanța au dat buzna peste primarul din Cluj Napoca pentru a-l lua la rost despre mirosul din oraș. Cei doi susțin că au fost dați afară din birou, în timp ce primarul Emil Boc i-a numit ”caraghioși”. 

Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța cunoscuți pentru preferința lor de a filma în primăriile din țară, au decis de această dată să îi facă o vizită edilului din Cluj Napoca, Emil Boc. 

„Clujenii ne-au chemat. I-ați prostit pe clujeni să vă voteze pentru acel aquapark”, au afirmat aceștia. „Ia uite, Boc fuge”, au mai spus cei doi.

Emil Boc nu s-a lăsat ușor impresionat, și a trecut la contraofensivă:

“Vin din Constanța să spună că îi deranjează mirosul de la Cluj! Nu vă e rușine? Nu vă e rușine? Nu vă e rușine? Sunteți plătiți. Sunteți caraghioși, nu vă e rușine. Băi, când vă văd cât de manipulatori, nu vedeți cum sunteți. Nu vă atingeți de ei, lăsați-i să stea în birou cât doresc ei”, a spus primarul.

Marcel Ciolacu, la Bruxelles - Negocieri dure pentru salariile și pensiile românilor

La rândul lor, activiștii au explicat incidentul din primăria păstorită de Emil Boc:

„La Primăria din Cluj, Emil Boc ne îmbrâncește pentru a scăpa de întrebari incomode. Emil Boc încearcă să ne deposedeze de un telefon și ne confiscă o lavaliera! în urma sesizarilor noastre Clujul a scăpat de mirosul insuportabil dar a ramas cu mafia imobiliară pe care Kövesi o tolerează?”, a spus femeia, în comentariul care a însoțit filmarea pe Facebook.

Ediția de toamnă a programelor Rabla Clasic și Rabla Plus începe astăzi. Care este bugetul alocat