MENIU

Scandal cu electroșocuri într-o piață din Timișoara – 2 victime, dintre care un bărbat înjunghiat

Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă

Un scandal monstru a avut loc într-o piață din Timișoara. Unui bărbat i-au fost aplicate electroșocuri în urma unei altercații. Zeci de forte de ordine au intervenit la fața locului și două persoane au fost transportate la spital cu leziuni.

Scandalul monstru a început miercuri seară în piața Traian din Timișoara, acolo unde doi frați recidiviști s-au luat la ceartă cu un vecin de-al lor, după ce au consumat băuturi alcoolice într-un bar.

Întreaga piață s-a transformat într-un ring de box, după ce cearta a devenit o bătaie cu pumni, picioare și electroșocuri.

În urma incidentului, două persoane au fost transportate la spital. Unul dintre frații care a provocat cearta a fost înjunghiat, iar un alt bărbat a fost electrocutat.

Forțele de ordine au intervenit la fața locului, iar șase persoane, cu vârste cuprinse între 26 și 51 de ani, au duse la audieri.

Bărbatul care l-a eletrocutat pe vecinul său a fost trimis în fața instanței pentru arestare preventive, iar în prezent s-a deschis un dosar penal pentru deranjarea liniștii publice, loviri și alte violențe.