MENIU

Sătul de chirie și-a construit propria locuință. Imagini de vis din casa care costă cât o bicicletă

Un student sătul să plătească prea mulți bani pentru închirierea unei case a decis să investească pentru a construi propria locuință. Una mică, ce-i drept, dar cu adevărat spectaculoasă. Și-a cumpărat componentele cât mai ieftin și nu a avut nevoie de lucrători, așa că a economisit foarte mult.

Bradley, un student din Florida, trăiește în căsuța sa de 8,5 pe 2,5 metri de 5 luni și se simte foarte bine. A avut, ce-i drept nevoie de un an și jumătate pentru a o construi.

Totul a fost posibil din cauza banilor. Sau a lipsei lor, mai exact. Tânărul a realizat că nu își permite să plătească prea mulți bani pentru o chirie, așa că a hotărât să își facă singur casa.

Este o căsuță de fapt - tiny house, în limba engleză, un concept care definește casele de dimensiuni mici care oferă în același timp toate cele necesare traiului.

Căsuța sa are roți, deci poate fi mutată oriunde, o bucătărie, un living, o baie, un mic birou pentru studiu și un dormitor cu pat dublu, accesibil cu ajutorul unei scări.

Bucătăria este de-a dreptul generoasă, deoarece lui Bradley îi place să gătească. Toaleta este una uscată, ecologică, care produce compost.

O privire aruncată în căsuța lui Bradley, în GALERIA FOTO, ne poate face să înțelegem că este posibil să ne simțim bine, ba chiar confortabil, într-o casă care e pe jumătate, sau pe sfert cât cea în care locuim acum.

 

Mai multe articole despre:
casă toaletă uscată tiny house