MENIU

Samsung lansează telefonul “CANIBAL”! Galaxy F, cel mai tare smartphone din istoria producătorului

La numai câteva luni de la lansarea Galaxy S5, Samsung pregăteşte un nou model care, potrivit experţilor, ar putea să canibalizeze oferta producătorului sud-coreean. Galaxy F sau Prime, cum mai este cunoscut, va fi cel mai puternic smartphone din istoria companiei. 

Samsung a lansat, în fiecare an, câte o nouă generaţie Galaxy. De la primul Galaxy S la S5-ul prezentat în primăvara acestui an, utilizatorii au trebuit să aştepte în medie 12 luni pentru a vedea un nou model.

Samsung a spulberat în acest an tradiţia odata cu lansarea oficială, pe piata din Coreea de Sud, a smartphone-ului GALAXY S5 LTE-A.

Un telefon care seamana ca doua picaturi de apa cu modelul S5 insa vine cu specificatii superioare – un ecran Super AMOLED mult mai performant, cu rezolutia de 2560 x 1440 pixeli, un procesor superior, de 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 805 si 3 GB de RAM. Mai multe detalii aflati de aici.

Interesant este ca sud-coreenii nu par sa se opreasca aici. Potrivit BGR, pentru pietele internationale se pregateste un alt model, chiar si mai performant, cunoscut sub numele de Galaxy F sau Prime.

Despre acest smartphone, aflati toate detaliile de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Samsung GadgetReport.ro galaxy prime galaxy F